IomPrioteasa

Bine ați venit!

Manifestare de prestigiu care reuneşte la Craiova numeroşi actanţi ai unui eveniment cultural remarcabil, poate cel mai mare de acest gen, Festivalul Concurs Naţional „Maria Tănase“ este rampă de lansare pentru tinerele talente dar şi o carte de vizită pentru toţi aceia care i-au păşit pe scenă.
în calitate de organizator al evenimentului Consiliul Judeţean Dolj nu poate decât să aprecieze şi să remarce extraordinara calitate a Festivalului „Maria Tănase“: longevitatea prin profesionalism, cele patru decenii de viaţă fiind guvernate de lansarea pe scena de la Craiova a sute de artişti valoroşi care vorbesc despre România şi cultura naţională a poporului român.
Consiliul Judeţean Dolj a înţeles să sprijine acest eveniment al Băniei şi naţional şi să-şi aducă aportul logistic în organizarea acestuia. Salutăm desfăşurarea la Craiova a ediţiei cu numărul XX şi urăm participanţilor un călduros „Bun venit /“ iar celor deja lansaţi să aibă parte de o revenire plăcută în oraşul şi la festivalul care i-a lansat şi i-a ajutat să promoveze şi să-şi croiască un drum în viaţă.
în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj urez acestui festival şi tuturor acelora care s-au implicat în organizarea lui viaţă lungă şi cât mai multe tinere talente care să se afirme pe scena acestuia ca un omagiu adus doamnei cântecului popular românesc Maria Tănase!

 

Galerie

IonPrioteasaTrofeu   IonPrioteasaAmeliaEtegan  IonPrioteasaTudorGheorghe